lunes, 7 de diciembre de 2015

TOTS DONAM UNA MÀ – IB3 al costat de l’Associació de Superdotats i Altes Capacitatshttp://ib3tv.com/20151130_237702-tots-donam-una-ma-al-costat-de-lassociacio-de-superdotats-i-altes-capacitats.html
La campanya de responsabilitat social corporativa d’IB3, Tots donam una , continua donant suport i difusió a diferents associacions i entitats que, dia a dia, intenten millorar la qualitat de vida de moltes  persones que viuen amb dificultats, a causa de malalties o de problemes socials.
Per aquest motiu, el director general de l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears (EPRTVIB), Josep M. Codony, i el president de l’Associació ABSAC, Salvador Angosto, han firmat un conveni de col·laboració.
Amb aquesta acció IB3 vol contribuir a promoure i publicitar la feina i les necessitats d’ABSAC que, bàsicament, són: la detecció, el diagnòstic, la valoració i l’atenció de les persones amb altes capacitats intel·lectuals i amb talent per tal d’afavorir la integració en el seu entorn, tant familiar com escolar o social. També es vol fomentar la cooperació amb les administracions públiques elaborant i aplicant la legislació i els programes específics; a més, es vol promoure la participació de professionals, pares, institucions i administracions en les activitats d’enriquiment i en les àrees d’interès que facilitin i garanteixin la consecució del seu ple desenvolupament, donant suport a l’estudi i a la recerca científica sobre les altes capacitats intel·lectuals.
IB3 Televisió i IB3 Ràdio oferiran un seguiment extens de la campanya amb entrevistes i la cobertura de les activitats que es facin durant el mes de desembre.
Programes com Això és IB3, No venim amb manual i El Faristol a IB3 Ràdio i La Mirada a IB3 Televisió seran la finestra per fer arribar a la societat balear la realitat de les cures pal·liatives. També es promourà la comunicació d’aquestes activitats a través de les xarxes socials i de la pàgina web d’IB3: ib3tv.com.
La campanya Tots donam una  s’ha convertit en l’eix corporatiu i social de l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears que vol mostrar els problemes amb què viuen moltes persones i famílies de la nostra societat.